Όλα στο προσκήνιο!
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
twitter
LinkedIn
Facebook
Youtube
Menu   ≡ ╳
  • Συνεντεύξεις
  • Αφιερώματα
  • News
  • Η Δική μας Άποψη
    • Μικρά Βέλη
  • Contact Us
☰
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
Home > News
53 views 0 sec 0 Comment

Σε πλήρη εξέλιξη η διαδικασία για την επέκταση του φράκτη στον Έβρο

Μάριος Λουκάς - 12 Ιανουαρίου, 2023

Σε εφαρμογή της απόφασης του ΚΥΣΕΑ και του σχεδίου ΑΚΡΙΤΑΣ του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος και ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ελευθέριος Οικονόμου, υπέγραψαν σήμερα, Πέμπτη, την διακήρυξη για το νέο φράχτη στον Έβρο.

Το παρόν έργο αφορά στην κατασκευή Τεχνητού Εμποδίου και συνοδών έργων κατά μήκος της Ε/Τ Μεθορίου στην περιοχή Ψαθάδες Διδυμοτείχου έως Κορνοφωλιά Σουφλίου στην Π.Ε. Έβρου, προς διασφάλιση της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Σημειώνεται ότι, οι ραγδαίες εξελίξεις που σχετίζονται με την «εργαλειοποίηση» του μεταναστευτικού ζητήματος, έχουν ως αποτέλεσμα την απρόβλεπτη και ασυνήθιστη αύξηση των μεταναστευτικών ροών που εκτείνεται κατά μήκος των χερσαίων συνόρων της χώρας με απρόβλεπτες συνέπειες  για τη δημόσια τάξη και ασφάλεια, σημειώνει σε ανακοίνωση του το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Για το λόγο αυτό, απαιτείται ταχεία και αποτελεσματική αντιμετώπιση του διαπιστωμένου προβλήματος. Επιπλέον, θεωρείται αναγκαία και κατεπείγουσα η επέκταση του υπάρχοντος αποτρεπτικού εμποδίου σε Α’ φάση, σε μήκος περίπου 35 χιλιομέτρων στην περιοχή μεταξύ του οικισμού «Ψαθάδες» Διδυμοτείχου έως την περιοχή Κορνοφωλιάς Σουφλίου και το οποίο αποτελεί το πρώτο κομμάτι από τα συνολικά 140 χιλιόμετρα.

Ετικέτες: Έβρος, Επέκταση, φράκτης

PREVIOUS

Πρωτοβουλία Ελλάδος για την διεύρυνση της Ζώνης Σένγκεν σε Βουλγαρία και Ρουμανία

NEXT

Σαμαράς: Οι Δημοκρατίες δεν αποσιωπούν το παρελθόν τους
Related Post
13 Ιανουαρίου, 2020
Megxit: Καναδάς και Βρετανία θα συνεισφέρουν κατά το ήμισυ στην προστασία
30 Δεκεμβρίου, 2019
Γ. Τράγκας: Τα ΜΜΕ στην Ελλάδα στα χρόνια του μνημονίου κινήθηκαν ως πόρνη με καλπάζουσα σύφιλη!
23 Φεβρουαρίου, 2022
Οικονόμου: Χρηματοδότηση άνω των 5 δισ. ευρώ την προσεχή πενταετία για ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων του Δημοσίου
1 Δεκεμβρίου, 2019
Γ. Παπανδρέου: Σκευωρία έγινε το 1989- Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεργάστηκε με τη Δεξιά
Comments are closed.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
  • Blog
  • Contact Us
  • FAQ
© Copyright 2022 - ERLINNEWS. All Rights Reserved