Όλα στο προσκήνιο!
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
twitter
LinkedIn
Facebook
Youtube
Menu   ≡ ╳
  • Συνεντεύξεις
  • Αφιερώματα
  • News
  • Η Δική μας Άποψη
    • Μικρά Βέλη
  • Contact Us
☰
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
Home > News
60 views 0 sec 0 Comment

ΠΟΠΕΚ: Μείωση των φόρων στα καύσιμα προς όφελος των καταναλωτών

Γιάννης Διαμάντης - 7 Οκτωβρίου, 2021

Τη μείωση των φόρων στα καύσιμα για την εξισορρόπηση των συνεπειών από την άνοδο των τιμών πώλησης των καυσίμων κίνησης και θέρμανσης, εξαιτίας της συνέχισης της αυξημένης διεθνούς ζήτησης σε σχέση με την διαθεσιμότητα, προτείνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (Π.Ο.Π.Ε.Κ.) στην κυβέρνηση.

Όπως αναφέρει η Ομοσπονδία, η μείωση των φόρων στα καύσιμα κίνησης και θέρμανσης είναι πάγιο και δίκαιο αίτημα τόσο των επαγγελματιών του κλάδου όσο και των καταναλωτών, αφού οι φόροι στα καύσιμα στην Ελλάδα είναι μεταξύ των υψηλότερων σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Ακόμα, σημειώνεται ότι η μείωση των φόρων στα καύσιμα θα οδηγήσει σε μείωση του κόστους παραγωγής και μεταφοράς των προϊόντων βελτιώνοντας συνολικά την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας, θα επιτρέψει στα νοικοκυριά να καλύψουν τις ανάγκες θέρμανσης με λιγότερη ακρίβεια, και θα αυξήσει το διαθέσιμο εισόδημα των πολιτών.

Σημειώνεται ότι η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης στην Αττική θα ξεπεράσει το 1,10 ευρώ/λίτρο στην Αττική, το 1,20 ευρώ/λίτρο στην περιφέρεια και το 1,30/λίτρο στα νησιά.

Ετικέτες: καύσιμα, ΠΟΠΕΚ, Φόροι

PREVIOUS

Στουρνάρας: Η ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένταξη των ελληνικών ομολόγων στο QE

NEXT

Στόλτενμπεργκ: Η διαμάχη ΗΠΑ-Γαλλίας δεν πρέπει να διαρρήξει την συνοχή του NATO
Related Post
4 Νοεμβρίου, 2020
ΗΠΑ-Προεδρικές εκλογές: Η Σάρα ΜακΜπράιντ γίνεται η πρώτη τρανς γερουσιαστής στην ιστορία
20 Φεβρουαρίου, 2020
Ηχηρή απάντηση Δένδια στον Τσαβούσογλου: «Δεν πρόκειται να συμμετάσχουμε σε έναν ανέντιμο και καταχρηστικό συμβιβασμό»
3 Φεβρουαρίου, 2020
Γερμανία: Επετράπη η χρήση νικάμπ σε σχολείο
12 Σεπτεμβρίου, 2019
Νέα δήλωση Τσαβούσογλου για ίδρυση προξενείου στην Αμμόχωστο
Comments are closed.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
  • Blog
  • Contact Us
  • FAQ
© Copyright 2022 - ERLINNEWS. All Rights Reserved