Όλα στο προσκήνιο!
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
twitter
LinkedIn
Facebook
Youtube
Menu   ≡ ╳
  • Συνεντεύξεις
  • Αφιερώματα
  • News
  • Η Δική μας Άποψη
    • Μικρά Βέλη
  • Contact Us
☰
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
Home > News
63 views 1 sec 0 Comment

Παναγιωτόπουλος: Εξετάζονται όλες οι πιθανές επιλογές για την αναβάθμιση των επιχειρησιακών δυνατοτήτων του Πολεμικού Ναυτικού

Δημήτρης Κυριακού - 11 Φεβρουαρίου, 2022

H αναβάθμιση των επιχειρησιακών δυνατοτήτων του Πολεμικού Ναυτικού είναι πλέον προτεραιότητα και εξετάζονται όλες οι πιθανές επιλογές για την εξεύρεση της προσφορότερης λύσης για τον σκοπό αυτό, διεμήνυσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Ο υπουργός απάντησε έτσι σε σχετική ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος στην Βουλή με θέμα «Ναυπήγηση ή απόκτηση αποβατικών δεξαμενόπλοιων (LSD)».

Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας σύμφωνα με τον κ. Παναγιωτόπουλο έχει καθορίσει επακριβώς τις επιχειρησιακές απαιτήσεις της χώρας μας, μέσω της εγκεκριμένης από το ΚΥΣΕΑ Δομής Δυνάμεων των Ενόπλων Δυνάμεων για την περίοδο 2020 – 2034.

«Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού παρακολουθεί τη διεθνή αγορά σχετικά με τα πλοία της εν λόγω κατηγορίας, και στο πλαίσιο της Δομής Δυνάμεων, εξετάζει και αξιολογεί διεξοδικά οποιαδήποτε λύση εξυπηρετεί τον συγκεκριμένο σχεδιασμό, συνεκτιμώντας τις εκάστοτε επιχειρησιακές συνθήκες. Περαιτέρω στοιχεία επί του θέματος εμπίπτουν στην κατηγορία του “απορρήτου”, καθότι άπτονται του Εθνικού Αμυντικού Σχεδιασμού και της Δομής Δυνάμεων των Ενόπλων Δυνάμεων» συμπλήρωσε.

Ετικέτες: Αναβάθμιση, Αποβατικά, Βουλή, Δεξαμενόπλοια, Δυνατότητες, Παναγιωτόπουλος, πολεμικό ναυτικό

PREVIOUS

Θεσσαλονίκη: Καταγγελίες από 12 μαθήτριες εναντίον δύο καθηγητών για σεξουαλική παρενόχληση

NEXT

Τσίπρας από Αργολίδα: Αγρότες και παραγωγοί δεν μπορούν να αντέξουν αυξήσεις στο ενεργειακό κόστος 
Related Post
4 Οκτωβρίου, 2019
Ιταλία: Επαναπατρισμός μεταναστών εντός τριμήνου
26 Απριλίου, 2020
Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών: Συνεχίστε να τηρείτε τα μέτρα- Να γίνει σταδιακή άρση των μέτρων
4 Νοεμβρίου, 2019
Συνάντηση Βούτσιτς-Πάλμερ για Κόσοβο και Δ. Βαλκάνια
22 Σεπτεμβρίου, 2021
ΕΚΤΑΚΤΟ: Άγριο έγκλημα στη Ρόδο – Νεκρή 30χρονη γυναίκα στη μέση του δρόμου
Comments are closed.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
  • Blog
  • Contact Us
  • FAQ
© Copyright 2022 - ERLINNEWS. All Rights Reserved