Όλα στο προσκήνιο!
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
twitter
LinkedIn
Facebook
Youtube
Menu   ≡ ╳
  • Συνεντεύξεις
  • Αφιερώματα
  • News
  • Η Δική μας Άποψη
    • Μικρά Βέλη
  • Contact Us
☰
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
Home > News
70 views 4 sec 0 Comment

Πέθανε ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου

Δημήτρης Κυριακού - 5 Ιουνίου, 2023

Έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί σε ηλικία 71 ετών ο γνωστός αθλητικός συντάκτης Γιώργος Γεωργίου.

Το χρονικό τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας.

Ο Γ. Γεωργίου έγινε γνωστός από την εφημερίδα Φίλαθλος, αλλά και από το «Καφενείο των Φιλάθλων» που έγραψε ιστορία τόσο ραδιοφωνικά όσο και τηλεοπτικά.

Είχε γεννηθεί στα Πετράλωνα στις 26 Μαΐου του 1952. Όπως είναι γνωστός, ήταν συμμαθητής με τον μετέπειτα επίσης γνωστό αθλητικογράφο Κώστα Καίσαρη ο οποίος πέθανε το 2019.

Επαγγελματικά δραστηριοποιήθηκε στον χώρο από το 1982 και αποτέλεσε μέλος της ιδρυτικής ομάδας της αθλητικής εφημερίδας Ο Φίλαθλος η οποία έγραψε ιστορία στον χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας.

Ευρύτερα γνωστός στο κοινό έγινε μέσω της καθημερινής στήλης που διατηρούσε στον Φίλαθλο, και συνάμα μέσω της ραδιοφωνικής και μετέπειτα τηλεοπτικής εκπομπής του Το Καφενείο των Φιλάθλων, εκπομπή η οποία είχε κατά καιρούς φιλοξενηθεί σε πολλούς τηλεοπτικούς σταθμούς όπως το τότε Κανάλι 5, το Extra 3, το Action 24, το Kontra Channel, ο Alpha κ.α.

Ραδιοφωνικά το καφενείο των φιλάθλων ξεκίνησε από τον τότε Sprint FM, ενώ για 13 χρόνια διατηρούσε την εκπομπή στον Real fm 97,8.

Δήλωνε φίλαθλος του Απόλλωνα Σμύρνης. Γενικά, θεωρούνταν από τους πιο αυθεντικούς ανθρώπους στον χώρο και παράλληλα μπορούσε να ασκήσει κριτική σε θεσμούς, πρόσωπα και καταστάσεις του αθλητισμού και κυρίως του ποδοσφαίρου. Τον διέκρινε σε μεγάλο βαθμό η αντικειμενικότητα στην κρίση του, γεγονός που αποδέχονταν σχεδόν όλοι.

Στην προσωπική του ζωή, είχε παντρευτεί δύο φορές, το 1980 με την πρώτη σύζυγό του Μαρία και το 1997 την δεύτερη του σύζυγο Ευγενία. Έχει αποκτήσει με καθεμιά από τις δύο συζύγους του από ένα παιδί, τον Τάσο, ο οποίος γεννήθηκε το 1982 και πέθανε το 2017 λόγω της σπάνιας ασθένειας που ονομάζεται “Αταξία Φρίντριχ”, και την Σταυρούλα (γεννήθηκε το 1998) αντίστοιχα.

Ετικέτες: Αθλητικός συντάκτης, Γεωργίου, Πέθανε

PREVIOUS

Επιβεβαίωσε η κυβέρνηση το περιστατικό στον Έβρο με τους μετανάστες

NEXT

Yπόμνημα στον Άρειο Πάγο για την υποψηφιότητα Κασιδιάρη κατέθεσε η ΝΔ
Related Post
15 Ιανουαρίου, 2021
ΗΠΑ: Πακέτο 1,9 τρις δολαρίων για την στήριξη της οικονομίας ανακοίνωσε ο Μπάιντεν
24 Απριλίου, 2020
Κορωνοϊός: Ύφεση 5-10% στην ευρωπαϊκή οικονομία το 2020
21 Απριλίου, 2022
Κικίλιας: Αυξάνονται οι κρατήσεις για την Ελλάδα
20 Απριλίου, 2021
Εξάρθρωση δικτύου παράνομης διακίνησης μεταναστών από το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή (Εικόνα, Βίντεο)
Comments are closed.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
  • Blog
  • Contact Us
  • FAQ
© Copyright 2022 - ERLINNEWS. All Rights Reserved