Όλα στο προσκήνιο!
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
twitter
LinkedIn
Facebook
Youtube
Menu   ≡ ╳
  • Συνεντεύξεις
  • Αφιερώματα
  • News
  • Η Δική μας Άποψη
    • Μικρά Βέλη
  • Contact Us
☰
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
Home > News
142 views 0 sec 0 Comment

Μητσοτάκης στο υπουργικό: Το 41% υποχωρεί από το προσκήνιο, περισσότερη δουλειά, λιγότερα λάθη και λιγότερες καθυστερήσεις

Δημήτρης Κυριακού - 15 Ιουνίου, 2024

Περισσότερη δουλειά, λιγότερα λάθη και λιγότερες καθυστερήσεις ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο από τους υπουργούς του, μια ημέρα μετά τον ανασχηματισμό.

Ο πρωθυπουργός αναφερόμενος στο 41% που έλαβε το κόμμα του στις εθνικές εκλογές του 2023, σημείωσε μεταξύ άλλων: «το 41% των εθνικών εκλογών προφανώς εξακολουθεί και καθορίζει, ως τις επόμενες εθνικές εκλογές του 2027, τους κοινοβουλευτικούς συσχετισμούς, και αυτοί δεν αλλάζουν. Προς το παρόν, όμως, υποχωρεί από το προσκήνιο, τόσο ως αντιπολιτευτικό φόβητρο περί δήθεν αλαζονείας όσο όμως και ως αφορμή δικού μας εφησυχασμού ή και ενίοτε έπαρσης».

«Πολλοί συμπολίτες μας έστειλαν μήνυμα, ζήτησαν περισσότερη δουλειά, λιγότερα λάθη και λιγότερες καθυστερήσεις. Πρέπει να υπάρξει προσοχή στην καθημερινή μας συμπεριφορά. Είναι απαραίτητη η καλή συνεργασία με υφυπουργούς και γενικούς γραμματείς», επεσήμανε σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του.

«Το νέο κυβερνητικό σχήμα καλείται από σήμερα να αποδείξει στην πράξη πως έλαβε το μήνυμα της κοινωνίας και να επιταχύνει τις παρεμβάσεις που θα κάνουν αισθητή διαφορά στη ζωή των πολιτών. Χρειαζόμαστε επιτελείο μάχης να έχουμε ορατό έργο και αποτελέσματα σε συγκεκριμένο χρόνο. Θα είμαι αυστηρός σε ό,τι αφορά στην εργατικότητα και στην ομαδικότητα της κυβέρνησης, όπως και οι πολίτες που μας κρίνουν», τόνισε για τον ανασχηματισμό. 

«Οι πολίτες επέλεξαν την αποχή, αλλά δεν επέλεξαν την αντιπολίτευση. Καταδικάστηκαν οι θέσεις του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ. Οι πολίτες μας έστειλαν ένα μήνυμα, πατήστε γκάζι και όχι φρένο, δεν πιστεύουμε στα λεφτόδεντρα», επεσήμανε, θέλοντας να ερμηνεύσει το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.

Ετικέτες: Μητσοτάκης, Υπουργικό

PREVIOUS

Ανατροπή με ξαφνικό ανασχηματισμό

NEXT

Το τελικό ανακοινωθέν της διεθνούς διάσκεψης για την Ουκρανία
Related Post
21 Ιανουαρίου, 2022
Τι έδειξε νέα δημοσκόπηση
14 Ιουνίου, 2021
Σύνοδος NATO: Τετ α τετ Μακρόν-Ερντογάν
29 Ιουνίου, 2021
Απόκτηση από MOTOR OIL και ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ κοινού ελέγχου επί της ΘΕΡΜΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
29 Ιουλίου, 2019
ΗΠΑ: Δημιουργία ταμείου αποζημίωσης για τα θύματα της 11ης Σεπτεμβρίου
Comments are closed.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
  • Blog
  • Contact Us
  • FAQ
© Copyright 2022 - ERLINNEWS. All Rights Reserved