Όλα στο προσκήνιο!
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
twitter
LinkedIn
Facebook
Youtube
Menu   ≡ ╳
  • Συνεντεύξεις
  • Αφιερώματα
  • News
  • Η Δική μας Άποψη
    • Μικρά Βέλη
  • Contact Us
☰
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
Home > News
122 views 0 sec 0 Comment

Μητσοτάκης: Στη Ροδόπη υπήρξε ανοιχτή παρέμβαση του τουρκικού προξενείου υπέρ συγκεκριμένου υποψηφίου

Δημήτρης Κυριακού - 3 Ιουνίου, 2023

Για θέμα εξωτερικής παρέμβασης από το τουρκικό προξενείο στις εκλογές που επηρέασε το αποτέλεσμα στη Ροδόπη, κάνει λόγο ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα, εκτός των άλλων, έθεσε ξεκάθαρα το ζήτημα, λέγοντας ότι στη Ροδόπη υπήρξε ανοιχτή παρέμβαση του τουρκικού προξενείου υπέρ συγκεκριμένου υποψηφίου.

«Δεν γίνεται μια ξένη χώρα να παρεμβαίνει ανοιχτά υπέρ συγκεκριμένων υποψηφίων που αναφέρονται στο τουρκικό προξενείο κι όχι στην ελληνική συνταγματική έννομη τάξη. Είναι θέμα που πρέπει να απασχολήσει πρωτίστως το κόμμα που τον επέλεξε (σ.σ ΣΥΡΙΖΑ), καθώς καθίσταται συμμέτοχο στην ανάμειξη ενός άλλου κράτους στα εσωτερικά της Ελλάδας. Και προσοχή: Δεν μιλώ για όλους τους μειονοτικούς βουλευτές, ούτε για όλη την εθνική μουσουλμανική μειονότητα. Έχω, άλλωστε, στηρίξει τη θρησκευτική μειονότητα, στα βήματα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη που έκανε πράξη την ισονομία και την ισοπολιτεία».

Και συνεχίζει στην ίδια συνέντευξη «Οι Έλληνες μουσουλμάνοι πρέπει να αισθάνονται ότι έχουν ίσες ευκαιρίες με τους συμπολίτες τους Χριστιανούς και κάνουμε ό,τι χρειάζεται γι’ αυτό. Κάποιοι, όμως, θέλουν να τους αντιμετωπίζουν ως μοχλούς για να δημιουργούν προβλήματα στην Ελλάδα. Γι’ αυτό και κάποια κόμματα όφειλαν να είναι πολύ πιο προσεκτικά στις επιλογές τους» καταλήγει ο πρόεδρος της ΝΔ για το θέμα αυτό.

Ετικέτες: Εκλογές, Μητσοτάκης, Παρέμβαση, Προξενείο, Πρώτο θέμα, Ροδόπη, Συνέντευξη, Υποψήφιος

PREVIOUS

Τουρκία: Ορκίστηκε ξανά πρόεδρος ο Ερντογάν

NEXT

Επιβεβαίωσε η κυβέρνηση το περιστατικό στον Έβρο με τους μετανάστες
Related Post
21 Νοεμβρίου, 2021
Βουλγαρία: Επανεξελέγη Πρόεδρος ο Ρούμεν Ράντεφ
18 Μαΐου, 2020
Κ. Χατζηδάκης στις Αποκεντρωμένες: Κατεδαφίστε άμεσα τα αυθαίρετα στα δάση, τις παραλίες, τα ρέματα
7 Μαΐου, 2022
Ανδρουλάκης: Την Κυριακή σας καλώ να κάνουμε ένα ακόμη βήμα, για την αναγέννηση της δημοκρατικής παράταξης
20 Μαΐου, 2020
Περαιτέρω στήριξη σε εργαζόμενους, επιχειρήσεις, τουρισμό ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Comments are closed.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
  • Blog
  • Contact Us
  • FAQ
© Copyright 2022 - ERLINNEWS. All Rights Reserved