Όλα στο προσκήνιο!
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
twitter
LinkedIn
Facebook
Youtube
Menu   ≡ ╳
  • Συνεντεύξεις
  • Αφιερώματα
  • News
  • Η Δική μας Άποψη
    • Μικρά Βέλη
  • Contact Us
☰
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
Home > News
62 views 2 sec 0 Comment

Μητσοτάκης: Ζητώ πάρα πολύ μεγάλη προσοχή στο πώς θα επιστρέψουν οι πολίτες από τις διακοπές τους- Δεν θα πληρώσουν οι εμβολιασμένοι τους λίγους ανεμβολίαστους

Δημήτρης Κυριακού - 12 Αυγούστου, 2021

Στο θέμα των εμβολιασμών αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, για τις πυρκαγιές.

Ο πρωθυπουργός τόνισε συγκεκριμένα:

«Προφανώς και με προβληματίζει το γεγονός όσον αφορά τους εμβολιασμούς. Υπάρχει εξήγηση ότι ο καλοκαίρι ο κόσμος λείπει και άρα ο προγραμματισμός του εμβολιασμού είναι πιο δύσκολος αλλά είναι βέβαιο ότι πρέπει να επανέλθουμε δυναμικά και να αυξήσουμε τα ποσοστά εμβολιασμού στη χώρα. Αυτό είναι μια συλλογική προσπάθεια την οποία ελπίζω κι εύχομαι να μπορέσουμε να κάνουμε όλοι μαζί.

Από κει και πέρα, έχω πει ότι δεν θα πάμε σε νέο lockdown. Επίσης είναι λάθος τα όποια ελαφρά περιοριστικά μέτρα μπαίνουν σε περιοχές οι οποίες κατατάσσονται στην κατηγορία 4, όπως δύο περιφερειακές ενότητες της Κρήτης και η Ζάκυνθος, να χαρακτηρίζονται lockdown. Δεν είναι lockdown.

Θα το ξαναπώ: Δεν θα πληρώσουν οι εμβολιασμένοι τους λίγους ανεμβολίαστους. Η οικονομία θα λειτουργήσει, η κοινωνία θα μείνει ανοιχτή και η απάντηση στο πρόβλημα της μετάλλαξης Δ δεν είναι το lockdown, είναι ο εμβολιασμός και η στοιχειώδης προστασία και η κοινή λογική.

Ζητώ πάρα πολύ μεγάλη προσοχή στο πώς θα επιστρέψουν οι πολίτες από τις διακοπές τους», σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Ετικέτες: Εμβολιασμοί, Μητσοτάκης, Πυρκαγιές, συνέντευξη τύπου

PREVIOUS

Στην Αθήνα θα κάνει Δεκαπενταύγουστο η ΠτΔ

NEXT

Τουρκία: Σοβαρά επεισόδια εναντίον Σύρων στην Άγκυρα – Πάνω από 70 συλλήψεις
Related Post
8 Σεπτεμβρίου, 2022
Aπεβίωσε η βασίλισσα Ελισάβετ
30 Δεκεμβρίου, 2019
Αυτή είναι η πρώτη αποκλειστικότητα του ONE!
30 Νοεμβρίου, 2022
Καιρός: Βροχές και καταιγίδες και αύριο στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας
21 Μαρτίου, 2023
Μύκονος: Αναστέλλεται η έκδοση οικοδομικών αδειών στις εκτός σχεδίου περιοχές του νησιού
Comments are closed.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
  • Blog
  • Contact Us
  • FAQ
© Copyright 2022 - ERLINNEWS. All Rights Reserved