
Την έδρα της Α΄ Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ότι θα κρατήσει ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, αφήνοντας έτσι εκτός βουλής τον Χάρη Καστανίδη.
Ο κ. Ανδρουλάκης ευχαρίστησε τον κ. Χάρη Καστανίδη για την προσφορά του, όπως και τους υποψηφίους της εν λόγω περιφέρειας, αλλά και τους υποψηφίους της παράταξης σε όλη τη χώρα για τον αγώνα που έδωσαν στην κατεύθυνση της ενίσχυσης του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.
Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση:
«Σας ενημερώνουμε ότι ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, θα προτείνει τον κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο για Ε΄ Αντιπρόεδρο της Βουλής και τον κ. Μανώλη Χριστοδουλάκη για Γραμματέα του Προεδρείου της Βουλής.
Επίσης, γίνεται γνωστό ότι ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής θα κρατήσει την έδρα της Α΄ Θεσσαλονίκης.
Ευχαριστεί τον κ. Χάρη Καστανίδη, τους υποψηφίους της εν λόγω περιφέρειας, καθώς και τα στελέχη και τους υποψηφίους της παράταξης σε όλη τη χώρα για τον αγώνα που έδωσαν και τη συμβολή τους στην ενίσχυση της δυναμικής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής. Τις προσεχείς ημέρες θα οργανωθεί πλήρως το γραφείο του Προέδρου στη Θεσσαλονίκη».