Όλα στο προσκήνιο!
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
twitter
LinkedIn
Facebook
Youtube
Menu   ≡ ╳
  • Συνεντεύξεις
  • Αφιερώματα
  • News
  • Η Δική μας Άποψη
    • Μικρά Βέλη
  • Contact Us
☰
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
Home > News
49 views 3 sec 0 Comment

Κορωνοϊός: Απειλές κατά πολιτικών και επιδημιολόγων ευρωπαϊκών χωρών από αντιεμβολιαστές κατά του εμβολιασμού των παιδιών

Γιάννης Διαμάντης - 7 Ιανουαρίου, 2022

Απειλές φέρεται να δέχονται κορυφαίοι επιδημιολόγοι και πολιτικοί σε ευρωπαϊκές χώρες που τάσσονται υπέρ του εμβολιασμού των παιδιών από αντιεμβολιαστές, με πολλούς εξ αυτών να ζητούν αστυνομική προστασία για να μην κινδυνεύουν αυτοί και οι οικογένειές τους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του BBC, η διακεκριμένη καθηγήτρια Αντονέλα Βιόλα δέχθηκε απειλές λόγω της θέσης της υπέρ του εμβολιασμού των παιδιών κατά του κορωνοϊού. Η ίδια έλαβε μία επιστολή, που συνοδευόταν από μία σφαίρα. Ωστόσο, η ίδια δηλώνει αποφασισμένη να συνεχίσει να υποστηρίζει τις θέσεις της.

Στη Γαλλία έχουν παρατηρηθεί απειλητικά μηνύματα εναντίον πολιτικών, λίγες ημέρες μετά την έντονη συζήτηση για το νόμο σχετικά με τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού.

Στην Ολλανδία σημειώθηκε επίθεση στο σπίτι της πρώην υπουργού Εξωτερικών Σίγκριντ Κάαγκ από ένα άτομο, το οποίο φώναζε συνθήματα, κραδαίνοντας μία δάδα. Η Σίγκριντ Κάαγκ κατηγόρησε το κόμμα Forum For Democracy για υποκίνηση μίσους, την στιγμή που ο πολιτικός Χερτ-Γιαν Σέγκερς εστίασε στη στρατηγική του συγκεκριμένου κόμματος, που στρέφεται κατά των αντιπάλων του με σφοδρότητα.

Μέχρι στιγμής, η Αυστρία είναι η μόνη χώρα στην Ευρώπη που που καθιστά υποχρεωτικό τον εμβολιασμού κατά της COVID-19 σε άτομα ηλικίας 14 ετών και άνω με νόμο που θα εφαρμοστεί από τον Φεβρουάριο.

Ετικέτες: Αντιεμβολιαστές, εμβολιασμός, Κορωνοϊός

PREVIOUS

Καζακστάν: Δεκάδες νεκροί διαδηλωτές και αστυνομικοί στις σφοδρές συγκρούσεις – Δύο αστυνομικοί αποκεφαλισμένοι

NEXT

ΕΚΤΑΚΤΟ: Υπερπτήσεις τουρκικών μαχητικών πάνω από τις Οινούσσες, τη Ρω και την Παναγιά
Related Post
2 Νοεμβρίου, 2022
Συζήτηση στη Βουλή για το Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την Προστασία των Παιδιών
27 Σεπτεμβρίου, 2019
Ο Τραμπ αρνήθηκε να άρει τις κυρώσεις στο Ιράν
18 Ιουνίου, 2022
Ουκρανία: Τη νότια γραμμή του μετώπου επισκέφθηκε ο Ζελένσκι
29 Μαρτίου, 2020
Κορωνοϊός-Εξελίξεις: Aυτοκτόνησε ο ΥΠΟΙΚ της Έσσης, θάνατος βρέφους από κορωνοϊό, Απεβίωσε πρώην υπουργός του Σαρκοζί
Comments are closed.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
  • Blog
  • Contact Us
  • FAQ
© Copyright 2022 - ERLINNEWS. All Rights Reserved