Όλα στο προσκήνιο!
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
twitter
LinkedIn
Facebook
Youtube
Menu   ≡ ╳
  • Συνεντεύξεις
  • Αφιερώματα
  • News
  • Η Δική μας Άποψη
    • Μικρά Βέλη
  • Contact Us
☰
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
Home > News
76 views 2 sec 0 Comment

Κικίλιας: Χαίρομαι που βλέπω ότι ο εμβολιασμός πηγαίνει πολύ καλά στους υγειονομικούς

Δημήτρης Κυριακού - 9 Ιανουαρίου, 2021

«Χαίρομαι που βλέπω ότι ο εμβολιασμός πηγαίνει πολύ καλά στους υγειονομικούς. Αυτή θα είναι μέχρι τις 20 Ιανουαρίου η πρώτη φάση του εμβολιασμού, στους ανθρώπους που δίνουν μάχη στα Νοσοκομεία όλους αυτούς τους μήνες με την Covid» τόνισε ο Βασίλης Κικίλιας κατά την επίσκεψή του στο Νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς.

Ο υπουργός Υγείας εκτιμά ότι ο τρόπος που εξελίσσεται και αναπτύσσεται το σχέδιο για τον εμβολιασμό των υγειονομικών είναι ικανοποιητικός σε όλες τις δομές υγείας.

Ανέφερε ακόμα ότι από την ερχόμενη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου ανοίγουν οι πλατφόρμες για τους πολίτες, ξεκινώντας από τους υπέργηρους, άνω των 85 ετών. «Θα έχουμε τη δυνατότητα τις επόμενες εβδομάδες και μήνες – είδατε ότι εγκρίθηκε και δεύτερο εμβόλιο μετά της Pfizer, το εμβόλιο της Moderna – να προχωρήσουμε στον εμβολιασμό των ευπαθών ομάδων και του υπόλοιπου πληθυσμού» υπογράμμισε, ενώ απηύθυνε έκκληση σε όλους να προσέξουν τους επόμενους δύο μήνες τους οποίους χαρακτήρισε ως μήνες των αναπνευστικών λοιμώξεων, έως ότου εμβολιαστεί και ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού.

Ετικέτες: Β. ΚΙΚΙΛΙΑΣ, Δηλώσεις, Εμβολιασμοί, Κορωνοϊός, Νοσοκομείο

PREVIOUS

ΗΠΑ: Δεν θα παρευρεθεί στην ορκωμοσία του Μπάιντεν ο Τραμπ

NEXT

Τσίπρας: Nα γίνει Συμβούλιο πολιτικών αρχηγών με συμμετοχή των λοιμωξιολόγων
Related Post
22 Απριλίου, 2021
ΕΟΔΥ: 2759 νέα κρούσματα κορωνοϊού σήμερα στην Ελλάδα
10 Δεκεμβρίου, 2019
Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για 1η κατοικία και πρόσληψη συνοριοφυλάκων
4 Νοεμβρίου, 2021
Κίνα: Τενίστρια καταγγέλλει τον πρώην Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης για σεξουαλική επίθεση
2 Μαΐου, 2019
Την επόμενη εβδομάδα οι συζητήσεις για τις 120 δόσεις
Comments are closed.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
  • Blog
  • Contact Us
  • FAQ
© Copyright 2022 - ERLINNEWS. All Rights Reserved