Όλα στο προσκήνιο!
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
twitter
LinkedIn
Facebook
Youtube
Menu   ≡ ╳
  • Συνεντεύξεις
  • Αφιερώματα
  • News
  • Η Δική μας Άποψη
    • Μικρά Βέλη
  • Contact Us
☰
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
Home > News
65 views 3 sec 0 Comment

ΗΠΑ: Μικρά ποσοστά στις δημοσκοπήσεις για τον Μπάιντεν – Δεν τον επιλέγουν ξανά οι ψηφοφόροι των Δημοκρατικών για Πρόεδρο

Δημήτρης Κυριακού - 30 Ιουλίου, 2022

Χαμηλά ποσοστά πλέον λαμβάνει στις πρόσφατες δημοσκοπήσεις ο Τζο Μπάιντεν.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος, δεν περιλαμβάνεται στις επιλογές των ψηφοφόρων των Δημοκρατικών σε δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για λογαριασμό του CNN.

Πιο συγκεκριμένα, τρεις στους τέσσερις ψηφοφόρους των Δημοκρατικών δήλωσαν ότι θα προτιμούσαν κάποιον άλλον ως προεδρικό υποψήφιο του κόμματός τους για τις εκλογές του 2024.

Το ίδιο αποτέλεσμα σημειώθηκε και σε πρόσφατη δημοσκόπηση των New York Times. Tο 64% των ερωτηθέντων ψηφοφόρων των Δημοκρατικών τάχθηκε κατά μιας εκ νέου υποψηφιότητας του Μπάιντεν.

Οι περισσότεροι από αυτούς που τάσσονται τελικά κατά της υποψηφιότητας Μπάιντεν από το κόμμα των Δημοκρατικών στις επόμενες εκλογές, προβάλλουν ως το κυριότερο στοιχείο την προχωρημένη του ηλικία.

Πάντως εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι και οι άλλοι πιθανοί υποψήφιοι των Δημοκρατικών δεν λαμβάνουν υψηλά ποσοστά, καθώς ακόμα και η Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Καμάλα Χάρις συγκεντρώνει σε μια δημοσκόπηση το 31% των ερωτηθέντων, ποσοστό σαφώς μικρότερο από παλαιότερα.

Η Χάρις σε αυτήν την δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για λογαριασμό του συνδρομητικού δικτύου News Nation, εμφανίζεται πρώτη, καθώς οι άλλοι υποψήφιοι λαμβάνουν πολύ μικρότερα ποσοστά και αυτό είναι ενδεικτικό της κατάστασης.

Ετικέτες: Δημοκρατικοί, Δημοσκοπήσεις, Εκλογές, Μπάιντεν, Ποσοστά, ψηφοφόροι

PREVIOUS

Γ. Κατρούγκαλος: Ακέραια η πολιτική ευθύνη στον Πρωθυπουργό για τις παρακολουθήσεις

NEXT

Τσίπρας: Υπάρχει χάος ανάμεσα στην πραγματικότητα και το πώς ο πρωθυπουργός την καταλαβαίνει- Η χώρα και η ελληνική κοινωνία βιώνουν μια δυστοπία
Related Post
12 Ιουλίου, 2020
Τσαβούσογλου: Ειρήνη στη Λιβύη μόνο με υποχώρηση των δυνάμεων του Χαφτάρ
13 Φεβρουαρίου, 2021
ΗΠΑ: Απαλλαγή Τραμπ από τις κατηγορίες για την εισβολή στο Καπιτώλιο
19 Ιουνίου, 2021
ΕΟΔΥ: 394 νέα κρούσματα κορωνοϊού σήμερα στην Ελλάδα
29 Μαΐου, 2020
ΗΠΑ-Μινεάπολις: Ρεπόρτερ του CNN συνελήφθη σε ζωντανή μετάδοση
Comments are closed.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
  • Blog
  • Contact Us
  • FAQ
© Copyright 2022 - ERLINNEWS. All Rights Reserved