Όλα στο προσκήνιο!
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
twitter
LinkedIn
Facebook
Youtube
Menu   ≡ ╳
  • Συνεντεύξεις
  • Αφιερώματα
  • News
  • Η Δική μας Άποψη
    • Μικρά Βέλη
  • Contact Us
☰
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
Home > News
74 views 0 sec 0 Comment

ΗΠΑ: Αποσύρεται από την πολιτική ο Δημοκρατικός Μπόμπι Ρας

Γιάννης Διαμάντης - 4 Ιανουαρίου, 2022

Την πρόθεσή του να μη διεκδικήσει εκ νέου την εκλογή του στη Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ θα γνωστοποιήσει σήμερα ο Μπομπ Ρας, μέλος του Δημοκρατικού Κόμματος στο Σώμα.

Ο Ρας εκλέγεται από το 1993 στη Βουλή των Αντιπροσώπων με τους Δημοκρατικούς, εκπροσωπώντας την Πολιτείας του Ιλλινόις. Μάλιστα, ο ίδιος είχε επικρατήσει του Μπαράκ Ομπάμα σε εκλογή κατά το παρελθόν. Ο ίδιος είναι μέλος της Επιτροπής Αγροτικής Παραγωγής και της Επιτροπής Ενέργειας και Εμπορίου.

Την προηγούμενη εβδομάδα ανακοίνωσε ότι βρέθηκε θετικός στον COVID-19, έχοντας εμβολιαστεί πλήρως και χωρίς να περνά συμπτώματα της νόσου.

Πριν εκλεγεί στη Βουλή των Αντιπροσώπων το 1992, ο Μπόμπι Ρας είχε δραστηριοποιηθεί στο κόμμα των Μαύρων Πανθήρων στο Σικάγο, όντας συνιδρυτής του.

Η αποχώρηση του Μπόμπι Ρας από την πολιτική εντάσσεται σε μία γενικότερη τάση απόσυρσης πολιτευτών από τις προσεχείς ενδιάμεσες εκλογές που θα διεξαχθούν το φθινόπωρο του 2022. Πολλοί από αυτούς θεωρούν ότι το νομοθετικό έργο τους έχει ολοκληρωθεί, ενώ άλλοι διακρίνουν δυσλειτουργία στο Καπιτώλιο ή επικαλούνται την αναδιάταξη των εκλογικών περιφερειών, η οποία μειώνει τον αριθμό των αντιπροσώπων σε ορισμένες από αυτές.

Ετικέτες: Βουλή των Αντιπροσώπων, ΗΠΑ

PREVIOUS

e-ΕΦΚΑ: Αύξηση 82% στην έκδοση νέων κύριων συντάξεων το 2021

NEXT

Κορωνοϊός: Στα 47 ευρώ η ανώτατη τιμή των PCR Test
Related Post
12 Μαΐου, 2019
Κουτσούμπας: Το ΚΚΕ δεν θα συμμετάσχει σε καμία κυβέρνηση συνεργασίας
2 Σεπτεμβρίου, 2020
Πρέσβειρα ΗΠΑ στην Κύπρο: Η άρση του εμπάργκο όπλων διασφαλίζει την σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο
2 Απριλίου, 2023
Κακοκαιρία αύριο σε όλη τη χώρα
30 Μαρτίου, 2023
Εκτός ψηφοδελτίων της Ν.Δ. Νικολάου, Σπυράκη και Χειμάρας,
Comments are closed.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
  • Blog
  • Contact Us
  • FAQ
© Copyright 2022 - ERLINNEWS. All Rights Reserved