Όλα στο προσκήνιο!
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
twitter
LinkedIn
Facebook
Youtube
Menu   ≡ ╳
  • Συνεντεύξεις
  • Αφιερώματα
  • News
  • Η Δική μας Άποψη
    • Μικρά Βέλη
  • Contact Us
☰
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
Home > News
55 views 1 sec 0 Comment

Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό (COVID-19)

Δημήτρης Κυριακού - 21 Ιουλίου, 2021

Η ημερήσια έκθεση επιτήρησης του ΕΟΔΥ αναφέρει:

«Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.972, εκ των οποίων 19 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 466.441 (ημερήσια μεταβολή +0.6%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες.

Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 131 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.275 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 3, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 12.870 θάνατοι. Το 95.1% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 125 (60.8% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 65 έτη. To 89.6% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 2.770 ασθενείς. Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 161 (ημερήσια μεταβολή +18.38%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 129 ασθενείς.

Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 41 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 78 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη)».

Ετικέτες: ΕΟΔΥ, Ημερήσια έκθεση επιτήρησης, Κορωνοϊός, Κρούσματα

PREVIOUS

Κυπριακό-Αίγυπτος: Απαραίτητη η συμμόρφωση με τις αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ

NEXT

Μητσοτάκης για Τουρκία: Οι απόπειρές τους να νομιμοποιήσουν τα παράνομα πεπραγμένα τους, δεν θα παραπλανήσουν οποιονδήποτε
Related Post
7 Νοεμβρίου, 2021
Τι αναφέρει η ημερήσια έκθεση επιτήρησης του ΕΟΔΥ
26 Σεπτεμβρίου, 2020
Πως θα εκτυπώσετε το εκκαθαριστικό του ΕΝΦΙΑ
27 Σεπτεμβρίου, 2023
EBRD: Ανάπτυξη 2,4% της ελληνικής οικονομίας το 2023
7 Οκτωβρίου, 2021
ΗΠΑ: Συμφωνία στη Βουλή των Αντιπροσώπων για όριο αύξησης χρέους του προϋπολογισμού
Comments are closed.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
  • Blog
  • Contact Us
  • FAQ
© Copyright 2022 - ERLINNEWS. All Rights Reserved