Όλα στο προσκήνιο!
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
twitter
LinkedIn
Facebook
Youtube
Menu   ≡ ╳
  • Συνεντεύξεις
  • Αφιερώματα
  • News
  • Η Δική μας Άποψη
    • Μικρά Βέλη
  • Contact Us
☰
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
Home > News
52 views 5 sec 0 Comment

Εσπευσμένη μετάβαση στη Σάμο του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας & Διαχείρισης Κρίσεων Ν. Χαρδαλιά

Μάριος Λουκάς - 30 Οκτωβρίου, 2020

Εσπευσμένα μεταβαίνει στη Σάμο ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς μαζί με κυβερνητικό κλιμάκιο σε συνέχεια του μεγάλου σεισμού που σημειώθηκε πριν από λίγο στο νησί, για την εκτίμηση της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί και τη σχεδίαση των ενεργειών αντιμετώπισης των συνεπειών μετά τη σεισμική δόνηση.

Με τον Υφυπουργό μεταβαίνουν στο νησί ο Υφυπουργός Εσωτερικών Θεόδωρος Λιβάνιος, ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών Γεώργιος Καραγιάννης, ο Γενικός Γραμματέας Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο Εμμανουήλ Λογοθέτης, ο Διοικητής 2ης ΥΠΕ του Υπουργείου Υγείας Χρήστος Ροϊλός, στελέχη της Διεύθυνσης Α’ Σχεδιασμού και Αντιμετυώπισης Εκτάκτων Αναγκών της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, καθώς και η Ομάδα Πρώτης Απόκρισης της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Επίσης, στο νησί μεταβαίνει κλιμάκιο της 1ηςΕΜΑΚ, ενώ με ειδικές πτήσεις της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας μεταβαίνουν στο νησί στελέχη του ΕΚΑΒ και πολιτικοί μηχανικοί από το Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών και από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, για τη διενέργεια ελέγχων στατικότητας στα κτίρια και την καταγραφή των ζημιών από τη σεισμική δόνηση.

Όλες οι δυνάμεις πολιτικής προστασίας έχουν ενεργοποιηθεί άμεσα για την αντιμετώπιση των συνεπειών του σεισμού, ενώ όλες οι Ειδικές Μονάδες Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΕΜΑΚ) του Πυροσβεστικού Σώματος βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα.

Στις 17:30 θα πραγματοποιηθεί συντονιστική σύσκεψη με τη συμμετοχή των Δημάρχων και όλων των εμπλεκόμενων φορέων στο Δημαρχείο Καρλοβάσου.

Ετικέτες: Σάμος

PREVIOUS

ΕΚΤΑΚΤΟ: Αναβάλλεται προσωρινά το διάγγελμα Μητσοτάκη

NEXT

Β. Κικίλιας: Ευρωπαϊκη στρατηγική η χρήση εγκεκριμένων rapid tests που χρησιμοποιεί ήδη η Ελλάδα
Related Post
14 Απριλίου, 2023
ΗΠΑ: Η Φλόριντα πέρασε νόμο για την απαγόρευση των αμβλώσεων μετά την έκτη εβδομάδα κύησης
28 Ιουνίου, 2021
Στουρνάρας: Αισιοδοξία για την ελληνική οικονομία – Κάλεσμα για μη άμεση απόσυρση των μέτρων στήριξης
24 Νοεμβρίου, 2021
Sviatlana Tsikhanouskaya: «Η Ευρώπη πρέπει να αντιμετωπίσει την απολυταρχία πιο δραστήρια»
2 Απριλίου, 2020
Μητσοτάκης: Τιμώ τους πολλούς που πειθαρχούν- Η υπομονή τους είναι σωτήρια
Comments are closed.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
  • Blog
  • Contact Us
  • FAQ
© Copyright 2022 - ERLINNEWS. All Rights Reserved