Όλα στο προσκήνιο!
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
twitter
LinkedIn
Facebook
Youtube
Menu   ≡ ╳
  • Συνεντεύξεις
  • Αφιερώματα
  • News
  • Η Δική μας Άποψη
    • Μικρά Βέλη
  • Contact Us
☰
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
Home > News
58 views 0 sec 0 Comment

ΕΣΕΕ: Όσες επιχειρήσεις κλείσουν σε δεύτερο lockdown, δεν θα ανοίξουν ξανά

Γιάννης Διαμάντης - 30 Οκτωβρίου, 2020

Τον κώδωνα του κινδύνου για τις επιπτώσεις ενός δεύτερου lockdown στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις κρούει η ΕΣΕΕ.

Ο επικεφαλής της ΕΣΕΕ, Γιώργος Καρανίκας, τόνισε ότι «οποιαδήποτε επιχείρηση αναγκαστεί να κλείσει λόγω των υγειονομικών συνθηκών δε νομίζω ότι θα είναι σε θέση να ξανανοίξει», προσθέτοντας πως «το να βρεθεί κάποιος για ακόμα μία φορά με στοκ αδιάθετο, όπως συνέβη την άνοιξη, εκτεθειμένος με νέες επιταγές και υποχρεώσεις θα ήταν καταστροφικό».

Επιπλέον, ο ίδιος επισημαίνει ότι η κατάσταση εξακολουθεί να παραμένει πολύ δύσκολη, ακόμα και με τα υφιστάμενα υγειονομικά μέτρα. «Το επόμενο εξάμηνο είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για την επιβίωση των μικρών και μεσαίων εμπορικών επιχειρήσεων της χώρας. Το δεύτερο κύμα της πανδημίας πρέπει να αναχαιτιστεί τώρα μήπως και καταφέρουμε να σώσουμε την εορταστική περίοδο, όταν και οι μικρές εμπορικές επιχειρήσεις κάνουν το 20% του ετήσιου τζίρου τους. Εάν επιτευχθεί αυτό τότε θα έχει γίνει ένα μεγάλο βήμα για την επίτευξη του στόχου του εξαμήνου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα για τον κορωνοϊό, τα καταστήματα λιανικής παραμένουν ανοικτά ακόμη και στις περιοχές που βρίσκονται στην επιδημιολογική κατάσταση 4.

Ετικέτες: ΕΣΕΕ, Κορωνοϊός

PREVIOUS

Παναγιωτόπουλος: Οι Ένοπλες Δυνάμεις δίπλα στους πολίτες στη Σάμο

NEXT

Επικοινωνία Μητσοτάκη- Ερντογάν και Δένδια- Τσαβούσογλου μετά τον σεισμό
Related Post
11 Σεπτεμβρίου, 2019
Γερμανία: Ομιλία της Α. Μέρκελ με φόντο το κλίμα και τις διεθνείς προκλήσεις
22 Ιανουαρίου, 2021
Κορωνοϊός – Ερντογάν: 10 εκατ. δόσεις του εμβολίου CoronaVac θα φτάσουν μέχρι τα τέλη της εβδομάδας
30 Ιουλίου, 2020
«Βόμβα»Τραμπ: Ζητά αναβολή των προεδρικών εκλογών
21 Οκτωβρίου, 2020
Η ΕΕ ανανεώνει το καθεστώς κυρώσεων κατά των ISIL (Da’esh) και Αλ Κάιντα έως τις 31 Οκτωβρίου 2021
Comments are closed.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
  • Blog
  • Contact Us
  • FAQ
© Copyright 2022 - ERLINNEWS. All Rights Reserved