Όλα στο προσκήνιο!
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
twitter
LinkedIn
Facebook
Youtube
Menu   ≡ ╳
  • Συνεντεύξεις
  • Αφιερώματα
  • News
  • Η Δική μας Άποψη
    • Μικρά Βέλη
  • Contact Us
☰
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
Home > News
61 views 2 sec 0 Comment

Ερντογάν: Η μετατροπή της Αγίας Σοφιάς σε τζαμί είναι το στέμμα του 2020

Γιάννης Διαμάντης - 1 Ιανουαρίου, 2021

Νέα αναφορά για την Αγία Σοφιά έκανε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, προκαλώντας εκ νέου ποικίλα σχόλια.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος επιτέθηκε κατά της εφημερίδας Sözcü και του Λαϊκού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, οι οποίοι τον κατηγορούν για φασιστική συμπεριφορά, λέγοντας ότι το Κόμμα του Μουσταφά Κεμάλ αδυνατεί να προσαρμοστεί στη σύγχρονη πραγματικότητα.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο ζήτημα της χρήσης μαντίλας στον δημόσιο χώρο, σημειώνοντας: «Το να βάζεις μαντίλα σε μοντέλα βιτρίνας σε ορισμένα μέρη για να πάρεις ψήφους δεν εξαπατά πλέον κανέναν. Εκείνες οι μέρες πέρασαν. Έχουμε πολλές γυναίκες με μαντίλα στο Κοινοβούλιο. Κύριε Φίκρι δεν τα βλέπετε αυτά; Θα προχωρήσουμε πολύ, αλλά είστε ξεπερασμένοι».

Κατόπιν, σε απάντηση προς την εφημερίδας Sözcü που χαρακτήρισε καταστροφή τη μετατροπή της Αγίας Σοφιάς σε τζαμί, είπε ότι η συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί «το στέμμα του 2020».

Ετικέτες: Αγία Σοφιά, Ερντογάν, Τζαμί

PREVIOUS

Κορωνοϊός – Γαλλία: Ξεκινούν την Δευτέρα οι εμβολιασμοί

NEXT

Επιστρέφει στην tv στις 11 Ιανουαρίου το «Ράδιο Αρβύλα», μέσα από την συχνότητα του Open
Related Post
28 Φεβρουαρίου, 2022
Πόλεμος στην Ουκρανία: Διπλωματικός «πυρετός» για τον Εμμανουέλ Μακρόν
20 Οκτωβρίου, 2021
Μπλίνκεν: Προτεραιότητα η επανέναρξη της πολιτικής διαδικασίας στην Υεμένη
24 Ιουνίου, 2021
ΕΤΕπ: Χρηματοδότηση ύψους 330 εκατ. ευρώ στη ΔΕΗ για αναβάθμιση των υπηρεσιών
22 Μαΐου, 2019
Σειρές και ψυχαγωγία το μοντέλο του ΑΝΤ1 για τη σεζόν 2019-20
Comments are closed.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
  • Blog
  • Contact Us
  • FAQ
© Copyright 2022 - ERLINNEWS. All Rights Reserved