
Την άποψη ότι Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ υποθάλπουν τον διχασμό για να συσπειρώσουν τα κομματικά τους ακροατήρια εξέφρασε η Ελληνική Λύση με ανακοίνωσή της.
Το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου με αφορμή τα χθεσινά επεισόδια τονίζει ότι η κυβέρνηση την οποία χαρακτηρίζει ως επικίνδυνη «έστειλε Έλληνες αστυνομικούς κατά Ελλήνων πολιτών τους οποίους κρατά φυλακισμένους επί 11 μήνες με εγκληματικές απαγορεύσεις οικονομικής και κοινωνικής δραστηριότητας».
Η ανακοίνωση αναφέρει συγκεκριμένα:
«Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ εκφράζει τον αποτροπιασμό της για τα θλιβερά γεγονότα διχασμού στη Νέα Σμύρνη όπου η επικίνδυνη πλέον κυβέρνηση έστειλε Έλληνες αστυνομικούς κατά Ελλήνων πολιτών τους οποίους κρατά φυλακισμένους επί 11 μήνες με εγκληματικές απαγορεύσεις οικονομικής και κοινωνικής δραστηριότητας.
Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ φυσικά υποθάλπουν τον διχασμό για να συσπειρώσουν τα κομματικά τους ακροατήρια και να αποσπάσουν την προσοχή μακριά από την πλήρη συμφωνία τους στα μνημόνια, τις Πρέσπες, το Αιγαίο, το ολικό κλείσιμο της Ελλάδας λόγω πανδημίας.
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ δεν θα ανεχτεί εθνικό διχασμό επειδή Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ βολεύονται σε μία ψεύτικη αντιπαράθεση για να κρύψουν τα «μεγάλα» όπου συμφωνούν» καταλήγει η ανακοίνωση.