
Νέα καταγγελία για βιασμό ανηλίκου αντιμετωπίζει ο Δημήτρης Λιγνάδης, μετά την αναφορά ενός άνδρα που ανέφερε ότι πριν από 7 χρόνια βιάστηκε από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη σε ηλικία 17 ετών.
Ο συγκεκριμένος άνδρας κατέθεσε ως μάρτυρας ενώπιον της 19ης ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση. Παρ’ όλα αυτά, στη συνέχεια ανέφερε ότι ο ίδιος υπήρξε θύμα του Δημήτρη Λιγνάδη, σημειώνοντας ότι βιάστηκε στο σπίτι του.
Μετά την εξέταση της υπόθεσης, ο εισαγγελέας αποφάσισε ότι υπάρχουν ικανά στοιχεία σε βάρος του κατηγορούμενου ώστε να οδηγήσουν στην άσκηση νέας ποινικής δίωξης.
Υπενθυμίζεται ότι τον Μάρτιο ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του μια ακόμη δίωξη για βιασμό. Πλέον, ο Δημήτρης Λιγνάδης αντιμετωπίζει την τρίτη κατά σειρά δίωξη για βιασμό ανηλίκου.