Όλα στο προσκήνιο!
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
twitter
LinkedIn
Facebook
Youtube
Menu   ≡ ╳
  • Συνεντεύξεις
  • Αφιερώματα
  • News
  • Η Δική μας Άποψη
    • Μικρά Βέλη
  • Contact Us
☰
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
Home > News
89 views 1 sec 0 Comment

Διαψεύδει κατηγορηματικά το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ότι ο Ανδρουλάκης επισκέφθηκε τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Δημήτρης Κυριακού - 14 Μαΐου, 2022

Δριμεία κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα άσκησε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Αιτία στάθηκαν πληροφορίες που διακινήθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ ότι ο πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής- ΠΑΣΟΚ, επισκέφθηκε τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Χαριλάου Τρικούπη, διέψευσε κατηγορηματικά αυτήν την πληροφορία, κάνοντας λόγο μεταξύ άλλων για «μυθιστορηματικές επινοήσεις».

Η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ, αναφέρει συγκεκριμένα:

«Μετά τις εσωτερικές εκλογικές διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και τη μαζική συμμετοχή πάνω από 180.000 πολιτών, ακολούθησαν παρεμβάσεις του κ. Τσίπρα και άλλων φίλα προσκείμενων στην Κουμουνδούρου, που χαρακτηρίζονται από αμετροέπεια και πολιτικό τυχοδιωκτισμό.

Η χυδαία επίθεση του κ. Καρτερού στην αρχή της εβδομάδας, δεν μας προξένησε έκπληξη. Άλλωστε δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο από κάποιον που θεωρούσε το πυρηνικό ατύχημα στο Τσερνόμπιλ, προπαγάνδα.

Έκπληξη όμως μας προξενεί, η σημερινή μυθιστορηματική επινόηση του κ. Μουζέλη ότι τάχα ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, έχει επισκεφτεί τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ (!), δείχνοντας ότι το βαρέλι δεν έχει πάτο. Άλλωστε προηγήθηκε η πολιτική καπηλεία και εργαλειοποίηση της μνήμης του Ανδρέα Παπανδρέου από τον κ. Τσίπρα, που συστηματικά τον απαξίωνε στο παρελθόν.

Κύριε Τσίπρα, δεν ήταν τακτικός ελιγμός της παράταξης σας και της ΝΔ, η απόπειρα να οδηγηθεί το 1989 ο Ανδρέας Παπανδρέου στη φυλακή, όπως δηλώσατε την Πέμπτη σε τηλεοπτικό σταθμό, αλλά η αποτυχημένη εκτέλεση ενός πολιτικού συμβολαίου εξόντωσης. Ένα αποτυχημένο σχέδιο απαξίωσης των θεσμών και της δημοκρατίας.

Όσον αφορά τον όψιμο αντιαμερικανισμό σας, κανείς Έλληνας δεν ξεχνά τις κολακείες σας στο πρόσωπο του Ντόναλντ Τραμπ σε παγκόσμια μετάδοση, ούτε τα εξοπλιστικά προγράμματα με τις ΗΠΑ, που υπογράψατε με τον κ. Καμμένο.

Στις προβοκάτσιες και τα φτηνά πολιτικά παιχνίδια απαντάμε με τον δημόσιο, καθαρό, προοδευτικό και ρεαλιστικό μας λόγο.

Στεκόμαστε με αίσθημα ευθύνης στα εθνικά ζητήματα της χώρας και δεν παίρνουμε μέρος στο σκετσάκι που κάθε φορά στήνετε με τον κ. Μητσοτάκη, με μόνο στόχο να συγκρατήσετε του απογοητευμένους πρώην ψηφοφόρους σας, που κουράστηκαν να μετρούν τις αποτυχίες και των δυο σας».

Ετικέτες: Ανακοίνωση, Ανδρουλάκης, Γραφεία, Διάψευση, Επίσκεψη, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ΣΥΡΙΖΑ

PREVIOUS

Ο Φιλανδός πρόεδρος είπε στον Πούτιν ότι η χώρα του θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ

NEXT

Εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ: Αισιοδοξία για τη συμμετοχή των πολιτών στις κάλπες της Κυριακής εξέφρασε ο Τσίπρας
Related Post
6 Ιανουαρίου, 2023
Η Μόσχα κατηγορεί το Κίεβο για παραβίαση της εκεχειρίας- «Υποκρισία» απαντά η Ουκρανία
25 Μαΐου, 2020
Σύψας: Είναι καλύτερα τώρα, παρά το φθινόπωρο που άνοιξαν τα σχολεία- Αυτά έχουν μικρό ρόλο στην εξάπλωση της πανδημίας
23 Νοεμβρίου, 2020
Πέτσας: Κρατική στήριξη 120 εκατομμυρίων ευρώ στην Aegean
14 Δεκεμβρίου, 2020
Σύσταση Επιτροπής για τη χάραξη Εθνικής Στρατηγικής για το υδρογόνο
Comments are closed.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
  • Blog
  • Contact Us
  • FAQ
© Copyright 2022 - ERLINNEWS. All Rights Reserved