Όλα στο προσκήνιο!
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
twitter
LinkedIn
Facebook
Youtube
Menu   ≡ ╳
  • Συνεντεύξεις
  • Αφιερώματα
  • News
  • Η Δική μας Άποψη
    • Μικρά Βέλη
  • Contact Us
☰
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
Home > News
61 views 2 sec 0 Comment

Δείκτης Μισθολογικού Κόστους: Αύξηση 2,1% κατά το β’ τρίμηνο σε ετήσια βάση

Γιάννης Διαμάντης - 21 Σεπτεμβρίου, 2021

Αύξηση 2,1% κατέγραψε ο Δείκτης Μισθολογικού Κόστους κατά το β’ τρίμηνο του 2021 σε ετήσια βάση έναντι του αντίστοιχου του β’ τριμήνου του 2021, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, με την επισήμανση ότι ο δείκτης δεν αφορά τον Πρωτογενή Τομέα και τις Δραστηριότητες των Νοικοκυριών.

Ειδικότερα, ο Δείκτης Μισθολογικού Κόστους του Β΄ τριμήνου 2021, χωρίς καμία διόρθωση (εποχική ή διόρθωση ως προς τον αριθμό των εργασίμων ημερών), σημείωσε αύξηση κατά 2,1% συγκριτικά με τον αντίστοιχο Δείκτη του Β’ τριμήνου 2020, έναντι αύξησης 5,3% κατά την αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2020 προς το 2019.

Ο Δείκτης Μισθολογικού Κόστους του Β΄ τριμήνου 2021, με εποχική διόρθωση αλλά χωρίς διόρθωση ως προς τον αριθμό των εργασίμων ημερών, παρουσίασε αύξηση κατά 2,5% συγκριτικά με τον αντίστοιχο Δείκτη του Β’ τριμήνου 2020, έναντι αύξησης 3,9% κατά την αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2020 προς το 2019.

Τέλος, ο Δείκτης Μισθολογικού Κόστους του Β΄ τριμήνου 2021, με διόρθωση ως προς τον αριθμό των εργασίμων ημερών, αλλά χωρίς εποχική διόρθωση, κατέγραψε αύξηση κατά 2,1% συγκριτικά με τον αντίστοιχο Δείκτη του Β’ τριμήνου 2020, έναντι αύξησης 5,4% κατά την αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2020 προς το 2019.

Ετικέτες: ΕΛΣΤΑΤ, Μισθολογικό Κόστος

PREVIOUS

Το ελληνικό Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου βελτιώνει τη διαδικασία μετανάστευσης με το Microsoft 365

NEXT

ΤτΕ: Ανάκληση λειτουργίας της ασφαλιστικής Societatea de Asigurare-Reasigurare
Related Post
25 Μαΐου, 2020
Κορωνοϊός-Γερμανία: 10 θάνατοι και 289 κρούσματα σε μία ημέρα
18 Μαΐου, 2019
Aιμίλιος Λιάτσος: Αποκαλύπτει τον λόγο για τον οποίο έφυγε από το Star
28 Μαρτίου, 2021
ΝΔ: Αναμένουμε τις απαντήσεις του Τσίπρα στις καταγγελίες Βαρουφάκη κατά Δραγασάκη
20 Ιουνίου, 2022
Σε δημόσια διαβούλευση το πλαίσιο για παροχή τηλεργασίας μετά από αίτηση του εργαζομένου
Comments are closed.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
  • Blog
  • Contact Us
  • FAQ
© Copyright 2022 - ERLINNEWS. All Rights Reserved