Όλα στο προσκήνιο!
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
twitter
LinkedIn
Facebook
Youtube
Menu   ≡ ╳
  • Συνεντεύξεις
  • Αφιερώματα
  • News
  • Η Δική μας Άποψη
    • Μικρά Βέλη
  • Contact Us
☰
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
Home > News
80 views 0 sec 0 Comment

Γεννηματά για την συμπλήρωση 27 ετών από τον θάνατο του πατέρα της: Το ΕΣΥ που έφτιαξες και υπερασπίστηκες, αναγνωρίζεται ως το μεγάλο οχυρό στη μάχη της Ελληνικής κοινωνίας με την πανδημία

Δημήτρης Κυριακού - 25 Απριλίου, 2021

Aνάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα στη μνήμη του πατέρα της Γιώργου Γεννηματά, έκανε η Φώφη Γεννηματά, καθώς σαν σήμερα συμπληρώνονται 27 χρόνια από τον θάνατό του.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, αποτίει φόρο τιμής στον πατέρα της, τονίζοντας ότι το ΕΣΥ που οραματίστηκε και συνέβαλλε καθοριστικά στην δημιουργία του ο πατέρας της «αναγνωρίζεται ως το μεγάλο οχυρό στη μάχη της Ελληνικής κοινωνίας με την πανδημία του κορονοιού. Τι θα γινόταν αν δεν είχατε φτιάξει με το ΠΑΣΟΚ το ΕΣΥ; Είναι η συζήτηση που ακούγεται σε κάθε σπίτι». σημείωσε μεταξύ άλλων.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ σημείωσε επίσης πως ο Γιώργος Γεννηματάς πίστευε ότι οι αλλαγές που πραγματοποίησε άντεξαν στον χρόνο «γιατί βελτίωσαν τη ζωή του πολίτη, στηρίχθηκαν και αγκαλιάστηκαν από πολλούς» και πως όσα έλεγε πριν χρόνια είναι σήμερα επίκαιρα όσο ποτέ.

Ολόκληρη η ανάρτηση της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, αναφέρει:

«27 χρόνια αφού έφυγες από κοντά μας, το ΕΣΥ που έφτιαξες και υπερασπίστηκες, αναγνωρίζεται ως το μεγάλο οχυρό στη μάχη της Ελληνικής κοινωνίας με την πανδημία του κορωνοϊού.

Τι θα γινόταν αν δεν είχατε φτιάξει με το ΠΑΣΟΚ το ΕΣΥ; Είναι η συζήτηση που ακούγεται σε κάθε σπίτι. Ήξερες να κάνεις αλλαγές που άντεξαν στον χρόνο γιατί βελτίωσαν τη ζωή του πολίτη, στηρίχθηκαν και αγκαλιάστηκαν από πολλούς.

Η κοινωνία πάντα και όσο ζούσες σου έδειχνε με κάθε τρόπο την αγάπη και την εμπιστοσύνη της.

Ήσουν ένας μεταρρυθμιστής, σοσιαλιστής και πατριώτης.

«Η χώρα, έλεγες τον Ιανουάριο του 1991, χρειάζεται εθνική στρατηγική, εθνική ομοψυχία στη βάση και εθνική συνεννόηση στην κορυφή. Μια στρατηγική που να ξεπερνά την εμβέλεια ενός κόμματος και τη χρονική διάρκεια μιας κυβερνητικής θητείας. Με στόχο την ειρήνη, τη διασφάλιση των συνόρων, την ένταξη της Κύπρου στην Κοινότητα και ένα κοινό ευρωπαϊκό σύστημα ασφάλειας».

27 χρόνια κι όμως όλα αυτά σήμερα είναι επίκαιρα όσο ποτέ.

Εσύ έφυγες νωρίς. Όμως το έργο σου, η προσφορά σου, η στάση ζωής σου, έμειναν πρότυπο για τους προοδευτικούς ανθρώπους σε αυτό τον τόπο. Μας εμπνέουν να συνεχίσουμε, να κάνουμε πράξη τη νέα Αλλαγή.

Σε θυμάμαι να λες, στη διαδρομή από το δωμάτιο στο χειρουργείο το 1992, εκείνες τις δύσκολες ώρες, κάνοντας τον απολογισμό μιας ολόκληρης ζωής, ότι αποφάσισες αν επιζούσες, να δυναμώσεις τη μάχη της ανθρωπιάς.

Αυτή είναι και η δική μας μάχη σήμερα.

Στην εποχή του φόβου για τη ζωή, των μεγάλων ανισοτήτων, του περιορισμού δικαιωμάτων και ελευθεριών, της τεχνητής όξυνσης, εμείς η Δημοκρατική παράταξη έχουμε τον άνθρωπο και την πατρίδα στο επίκεντρο των επιλογών μας» καταλήγει η κ. Γεννηματά.

Ετικέτες: 27 χρόνια, Ανάρτηση, Γ. Γεννηματάς, Γεννηματά, ΕΣΥ, Θάνατος, Κοινωνικά δίκτυα

PREVIOUS

Σακελλαροπούλου: Η έξοδος του Μεσολογγίου ήταν μια στιγμή υπέρτατης έξαρσης και γενναιότητας

NEXT

2ο κρούσμα ινδικής μετάλλαξης επιβεβαιώθηκε στην Ελλάδα σε 33χρονη που είχε ταξιδέψει πρόσφατα στο Ντουμπάι
Related Post
9 Απριλίου, 2021
Έκτακτη Επικαιρότητα: Πέθανε ο πρίγκιπας Φίλιππος
16 Μαΐου, 2020
Κορωνοϊός-Κατάρ: Ένας θάνατος μέσα σε ένα 24ωρο – 1.547 νέα κρούσματα
29 Δεκεμβρίου, 2019
Νεκρός στο σπίτι του στου Γκύζη 66χρονος
10 Μαρτίου, 2021
Η ΕΕ στηρίζει τα κράτη μέλη με ιδιαίτερα υψηλό αριθμό κρουσμάτων, προσφέροντας 4 εκ επιπλέον δόσεις του εμβολίου της Pfizer, οι οποίες θα παραδοθούν τον τρέχοντα μήνα
Comments are closed.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
  • Blog
  • Contact Us
  • FAQ
© Copyright 2022 - ERLINNEWS. All Rights Reserved