Όλα στο προσκήνιο!
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
twitter
LinkedIn
Facebook
Youtube
Menu   ≡ ╳
  • Συνεντεύξεις
  • Αφιερώματα
  • News
  • Η Δική μας Άποψη
    • Μικρά Βέλη
  • Contact Us
☰
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
Home > News
121 views 0 sec 0 Comment

Αναπτυξιακός νόμος: Ψηφίστηκε στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής

Δημήτρης Κυριακού - 21 Ιανουαρίου, 2022

Δεκτός από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής έγινε ο αναπτυξιακός νόμος. Υπέρ τάχθηκε η ΝΔ, κατά το ΚΚΕ και το ΜεΡΑ25, ενώ επιφυλάξεις εξέφρασαν ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ και Ελληνική Λύση.

Εν συνεχεία, το νομοσχέδιο ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία επί της αρχής και επί των άρθρων του, από τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Αντίθετα, κατά του νομοσχεδίου, τόσο επί της αρχής όσο και επί των άρθρων, τάχθηκαν ΚΚΕ και ΜέΡΑ25, ενώ ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ και Ελληνική Λύση δήλωσαν ότι επιφυλάσσονται να τοποθετηθούν στη συζήτηση και ψήφισή του από την Ολομέλεια της Βουλής που θα διεξαχθεί το διήμερο 25 και 26 Ιανουαρίου.

Κατά την επεξεργασία του αναπτυξιακού νομοσχεδίου από την επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης, έκανε λόγο μεταξύ άλλων για μεταρρυθμιστική τομή με ένα νέο σύστημα, ευέλικτο, λειτουργικό και φιλικό για τους επενδυτές.

Ετικέτες: Αναπτυξιακός Νόμος, Βουλή, ψήφιση

PREVIOUS

Θέσεις εργασίας σε μεγάλες βιομηχανίες τροφίμων και αλουμινίου

NEXT

Επίθεση χάκερ στη Βουλή
Related Post
10 Απριλίου, 2023
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky
29 Νοεμβρίου, 2019
Σταϊκούρας: Προτεραιότητα η διεύρυνση της φορολογικής βάσης
24 Φεβρουαρίου, 2021
ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ: Ο κ. Μητσοτάκης επιβεβαίωσε σήμερα ότι η κα Μενδώνη τόσο καιρό λειτουργούσε υπό τις οδηγίες του
28 Ιουνίου, 2022
Λαγκάρντ: Ο πληθωρισμός είναι μία μεγάλη πρόκληση για τη νομισματική πολιτική μας
Comments are closed.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
  • Blog
  • Contact Us
  • FAQ
© Copyright 2022 - ERLINNEWS. All Rights Reserved