
Προχωρούν γρήγορα οι έρευνες των αρχών για την εξιχνίαση της δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του αστυνομικού συντάκτη των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλη Λαμπρόπουλου, οι αρχές γνωρίζουν πλέον πιο είναι το πρόσωπο το οποίο εκτόξευε απειλές στον δημοσιογράφο στο παρελθόν και ψάχνουν να δουν εάν τελικά συνδέεται με την δολοφονία του.
Κοιτάζοντας στο σύνολο τις αναρτήσεις, η ΕΛ.ΑΣ αποκάλυψε ότι ο δημοσιογράφος είχε ήρθε σε επικοινωνία με έναν άνθρωπο το 2016 γιατί είχε πληροφορηθεί ότι ένα σύστημα ποινικών είχε στρέψει το ενδιαφέρον του, είχε φτιάξει συμβόλαιο θανάτου, κατά ενός αξιωματικού της ελληνικής αστυνομίας.
Σύμφωνα πάντα με τον αστυνομικό συντάκτη, οι αρχές ανακάλυψαν ένα πρόσωπο το οποίο πριν από μερικά χρόνια και συγκεκριμένα το 2016 είχε στοχοποιήσει έναν αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ και μετά τον Γ. Καραϊβάζ.
Σε αυτό βοήθησε ένα σχετικό κείμενο- ανάρτηση που είχε δημοσιεύσει ο δολοφονηθείς δημοσιογράφος τον Ιούλιο του 2020.
Οι αξιωματικοί της ασφάλειας με βάση όλα αυτά τα δεδομένα, καθώς και άλλα, έχουν συγκεντρώσει πληθώρα στοιχείων, τα οποία, θα τους βοηθήσουν να εξιχνιάσουν αυτήν την υπόθεση, οδηγώντας τους πιο κοντά στην σύλληψη των φυσικών, αλλά και των ηθικών αυτουργών της εν ψυχρώ δολοφονίας του Γ. Καραϊβάζ.