Όλα στο προσκήνιο!
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
twitter
LinkedIn
Facebook
Youtube
Menu   ≡ ╳
  • Συνεντεύξεις
  • Αφιερώματα
  • News
  • Η Δική μας Άποψη
    • Μικρά Βέλη
  • Contact Us
☰
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
Home > News
62 views 7 sec 0 Comment

Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας: Σύσκεψη για θέματα σεισμικής ασφάλειας

Μάριος Λουκάς - 22 Φεβρουαρίου, 2023

Σύσκεψη εργασίας με αντικείμενο την αντισεισμική κατάσταση της χώρας πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, με εντολή του Πρωθυπουργού σε συνέχεια της σύσκεψης της περασμένης Παρασκευής 17 Φεβρουαρίου στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στο πλαίσιο της σύσκεψης έγινε αναλυτική ενημέρωση σχετικά  με την υφιστάμενη κατάσταση και συμφωνήθηκε να προχωρήσουν οι απαραίτητες διαδικασίες για άμεσο προσεισμικό έλεγχο, με προτεραιότητα σε σχολεία και νοσοκομεία.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε υπό τον Υπουργό Χρήστο Στυλιανίδη, με τη συμμετοχήτου Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα, του Υφυπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Ευάγγελου Τουρνά, του Υφυπουργού Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος Νικόλαου Ταγαρά και του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Βασίλειου Παπαγεωργίου.

Μετείχαν, επίσης, ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας Δημήτριος Παπαστεργίου,  ο Πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας, καθηγητής Ευθύμιος Λέκκας, ο Πρόεδρος Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας Γεώργιος Στασινός, καθώς επίσης ο Διευθυντής Σχεδιασμού Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας Δημήτρης Αλεξανδρής.

Οι αποφάσεις θα εξειδικευθούν τις επόμενες ημέρες.

Ετικέτες: Ασφάλεια, Σεισμός, Σύσκεψη, Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας

PREVIOUS

Δένδιας: Ο Κώστας Καραμανλής θα συνεχίσει να στηρίζει τη ΝΔ και τις ιδέες της

NEXT

Οικονόμου και Τσαπανίδου διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην ΕΡΤ
Related Post
26 Ιανουαρίου, 2022
Δίμηνη παράταση για τη διαδικασία μεταβιβάσεων ακινήτων μέσω βεβαίωσης μηχανικού
20 Σεπτεμβρίου, 2021
AUKUS: Απαντά η Κίνα στην τριμερή συμμαχία – Παρέμβαση Σι Τζινπίνγκ για το Αφγανιστάν
21 Ιουνίου, 2022
Επίσκεψη Σακελλαροπούλου στο Λουξεμβούργο – Συνάντηση με Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ και Μεγάλο Δούκα Ερρίκο
14 Μαρτίου, 2021
Γερμανία: Ήττα του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος στις εκλογές σε δύο κρατίδια
Comments are closed.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
  • Blog
  • Contact Us
  • FAQ
© Copyright 2022 - ERLINNEWS. All Rights Reserved