Όλα στο προσκήνιο!
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
twitter
LinkedIn
Facebook
Youtube
Menu   ≡ ╳
  • Συνεντεύξεις
  • Αφιερώματα
  • News
  • Η Δική μας Άποψη
    • Μικρά Βέλη
  • Contact Us
☰
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
Home > News
67 views 0 sec 0 Comment

Τι είπε ο Μ. Βαρβιτσιώτης για την αποχώρησή του από την πολιτική

Δημήτρης Κυριακού - 26 Ιανουαρίου, 2024

Ως έναν μεγάλο κύκλο που έκλεισε χαρακτήρισε την ενασχόλησή του με την πολιτική ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Η απόφασή του να αποχωρήσει από την πολιτική, ξάφνιασε αρκετούς, ωστόσο ο ίδιος έδωσε ξεκάθαρη απάντηση λέγοντας ότι είναι επιθυμία του να ασχοληθεί με εργασία στον ιδιωτικό τομέα και πιο συγκεκριμένα στην ναυτιλία.

Παράλληλα, απέρριψε τα σενάρια ότι η αιτία που αποφάσισε να βάλει τέλος στην πολιτική του σταδιοδρομία είναι ότι δεν θα ψήφιζε το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

«Ήμουν από τους λίγους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που ψήφισε το σύμφωνο συμβίωσης. Για εμένα το μεγάλο πρόβλημα της χώρας είναι το πώς θα έχουμε περισσότερα παιδιά, αυτό είναι το ζητούμενο. Αυτό που έχουμε ως εθνική κρίση είναι πραγματικά η πληθυσμιακή μας συρρίκνωση. Οπότε, δεν θεωρώ τόσο κορυφαίο το ζήτημα για τα ομόφυλα ζευγάρια, ώστε να με οδηγήσει έξω από τη Βουλή» επεσήμανε συγκεκριμένα.

Για την αποχώρησή του από τα πολιτικά δρώμενα, ανέφερε: «Ένας άνθρωπος που έχει γεννηθεί στην πολιτική, δεν παύει ποτέ να ασχολείται με αυτή. Όμως, η κοινοβουλευτική μου διαδρομή τελειώνει εδώ».

Ετικέτες: ΑΝΤ1, Αποχώρηση, Βαρβιτσιώτης, Δελτίο ειδήσεων, Πολιτική

PREVIOUS

Βουλή: Πέρασε με 158 ψήφους το νομοσχέδιο για την επιστολική ψήφο για τις Ευρωεκλογές– Απορρίφθηκε για τις εθνικές εκλογές

NEXT

ΣΥΡΙΖΑ: Ο υπουργός Επικρατείας καταγγέλλει δημόσια ως αντισυνταγματικό σχέδιο νόμου και μένει στη θέση του
Related Post
13 Νοεμβρίου, 2019
ΗΠΑ: Επικρίσεις Μενέντεζ για την επίσκεψη Ερντογάν
28 Ιανουαρίου, 2023
Στην Αθήνα την Τετάρτη ο Ν. Αναστασιάδης- Θα συναντηθεί με Σακελλαροπούλου- Μητσοτάκη
2 Οκτωβρίου, 2021
ΕΟΔΥ: 1837 νέα κρούσματα κορωνοϊού το τελευταίο 24ωρο στην Ελλάδα
21 Δεκεμβρίου, 2020
Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων ενέκρινε το εμβόλιο της Pfizer- BioNTech
Comments are closed.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
  • Blog
  • Contact Us
  • FAQ
© Copyright 2022 - ERLINNEWS. All Rights Reserved