Όλα στο προσκήνιο!
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
twitter
LinkedIn
Facebook
Youtube
Menu   ≡ ╳
  • Συνεντεύξεις
  • Αφιερώματα
  • News
  • Η Δική μας Άποψη
    • Μικρά Βέλη
  • Contact Us
☰
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
Home > News
61 views 1 sec 0 Comment

Σύσκεψη στο Μαξίμου για την μετάλλαξη Όμικρον

Δημήτρης Κυριακού - 19 Δεκεμβρίου, 2021

Για την πορεία της πανδημίας και για την μετάλλαξη Όμικρον στην Ευρώπη συζήτησαν στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και με την συμμετοχή του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα και του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη.

Στην σύσκεψη έγινε απολογισμός της κατάστασης, αποτιμήθηκε η πορεία των εμβολιασμών και δόθηκαν κατευθύνσεις για να αντιμετωπισθεί τυχόν έκρηξη κρουσμάτων της Όμικρον στην χώρα μας πριν τα Χριστούγεννα, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν αποφασίστηκαν νέα μέτρα.

Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης νωρίτερα τόνισε «Το έκτακτο σχέδιο είναι να καθυστερήσει η Όμικρον, να έχουμε περισσότερα δεδομένα, και θα πάρουμε ό,τι μέτρο χρειάζεται να πάρουμε. Έχουμε αποκλείσει το γενικό lockdown. Η κατεύθυνσή μας είναι οι περιορισμοί να αφορούν κατά βάση στους ανεμβολίαστους».

Στην χώρα από σήμερα ισχύει το μέτρο της υποβολής rapid test 4 ωρών για την είσοδο των ταξιδιωτών στην χώρα μας από κάθε πύλη εισόδου.

Ετικέτες: Μαξίμου, Μητσοτάκης, πανδημία, Πλεύρης, Σύσκεψη

PREVIOUS

2831 νέα κρούσματα κορωνοϊού το τελευταίο 24ωρο στην χώρα μας

NEXT

Πτώση στα Χρηματιστήρια λόγω της μετάλλαξης “Όμικρον”
Related Post
2 Αυγούστου, 2021
Αφγανιστάν: Στις πόλεις επεκτείνονται οι μάχες Ταλιμπάν-στρατού – Τρόμος στους κατοίκους
22 Φεβρουαρίου, 2022
Μετσόλα: Δεν θα εγκαταλείψουμε τον ουκρανικό λαό σε αυτούς που του επιτίθενται
11 Νοεμβρίου, 2019
Θρίλερ στον Έβρο: Ύποπτος τζιχαντιστής στη νεκρή ζώνη Ελλάδας-Τουρκίας
3 Μαΐου, 2019
Εκλογές 2019: Debate μεταξύ των πολιτικών αρχηγών ζήτησε το Ποτάμι
Comments are closed.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
  • Blog
  • Contact Us
  • FAQ
© Copyright 2022 - ERLINNEWS. All Rights Reserved