Όλα στο προσκήνιο!
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
twitter
LinkedIn
Facebook
Youtube
Menu   ≡ ╳
  • Συνεντεύξεις
  • Αφιερώματα
  • News
  • Η Δική μας Άποψη
    • Μικρά Βέλη
  • Contact Us
☰
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
Home > News
195 views 1 sec 0 Comment

Προεδρικές εκλογές ΗΠΑ: Εμφατική νίκη Τραμπ- «Αυτή είναι η χρυσή στιγμή της Αμερικής» δήλωσε

Δημήτρης Κυριακού - 7 Νοεμβρίου, 2024

Σε θρίαμβο του Ντόναλντ Τραμπ και των Ρεπουμπλικανών εξελίχθηκε η χθεσινή εκλογική διαδικασία στις ΗΠΑ.

Ενώ όλα έδειχναν στην αρχή (στα exit poll) ότι η διαφορά μεταξύ Ντ. Τραμπ και Κ. Χάρις θα είναι μικρή και ότι όλα θα κριθούν στο νήμα, το κόμμα του 78χρονου μεγιστάνα, νίκησε στην εκλογική διαδικασία και έλαβε συνολικά 295 εκλέκτορες, έναντι 226 των Δημοκρατικών.

Παράλληλα, πλέον οι Ρεπουμπλικανοί, πήραν τον έλεγχο και της Γερουσίας, καθώς εξασφάλισαν την πλειοψηφία.

Στις δηλώσεις του, μόλις έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα των εκλογών, ο για δεύτερη πλέον φορά Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντ. Τραμπ δήλωσε από το Παλμ Μπιτς της Φλόριντα: «Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους. Είναι μια απίστευτη κίνηση. Ειλικρινά ήταν η μεγαλύτερη πολιτική κίνηση όλων των εποχών. Τώρα θα φτάσουμε σ΄ ένα καινούργιο επίπεδο. Η χώρα μας θα θεραπευθεί. Θα διορθώσουμε τα πάντα. Γράψαμε ιστορία και ξεπεράσαμε εμπόδια.

Αυτή είναι η χρυσή στιγμή της Αμερικής. Δεν θα ησυχάσω μέχρι να έχουμε την ασφαλή και ευημερούσα χώρα που μας αξίζει. Θα είναι ο χρυσός αιώνας των ΗΠΑ. Θα κάνουμε ξανά την Αμερική μεγάλη.

Είναι απίστευτο ότι αυτοί οι άνθρωποι στέκονται δίπλα μου. Θα σας κάνω χαρούμενους για την ψήφο σας. Η Αμερική μας έχει δώσει μια εντολή άνευ προηγουμένου» τόνισε μεταξύ άλλων ο Ντ. Τραμπ.

Ετικέτες: Δηλώσεις, Εκλογές, ΗΠΑ, Νίκη, Τραμπ

PREVIOUS

Aμερικανικές εκλογές: Προβάδισμα της Κ. Χάρις στο πρώτο exit poll

NEXT

Έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης- Φτιάχνει νέο κόμμα
Related Post
24 Ιουνίου, 2020
Κορωνοϊός-Καζακστάν: Σε καραντίνα δύο πόλεις
24 Σεπτεμβρίου, 2020
Πυρά της αντιπολίτευσης για το διάγγελμα Μητσοτάκη
9 Ιουνίου, 2024
Ευρωεκλογές 2024: Τα αποτελέσματα του Εxit poll (80%)
11 Σεπτεμβρίου, 2019
Δημοσκόπηση Metron Analysis: Μεγαλύτερο πρόβλημα της κυβέρνησης η οικονομία
Comments are closed.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
  • Blog
  • Contact Us
  • FAQ
© Copyright 2022 - ERLINNEWS. All Rights Reserved