Όλα στο προσκήνιο!
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
twitter
LinkedIn
Facebook
Youtube
Menu   ≡ ╳
  • Συνεντεύξεις
  • Αφιερώματα
  • News
  • Η Δική μας Άποψη
    • Μικρά Βέλη
  • Contact Us
☰
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
Home > News
83 views 1 sec 0 Comment

Βουλή: Τι προβλέπει τροπολογία για επεισόδια από χούλιγκανς

Δημήτρης Κυριακού - 31 Μαρτίου, 2023

Bαριές ποινές για όσους προκαλούν και συμμετέχουν σε επεισόδια σε αγωνιστικούς χώρους γηπέδων προβλέπει τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή και πέρασε προς ψήφιση στην Ολομέλεια.

To άρθρο της συγκεκριμένης τροπολογίας, αναφέρει:

«Με φυλάκιση τουλάχιστον ενός (1) έτους και χρηματική ποινή, εκτός εάν η πράξη τιμωρείται βαρύτερα σύμφωνα με άλλη διάταξη, τιμωρείται όποιος, χωρίς δικαίωμα από τον νόμο ή τους κανονισμούς της οικείας αθλητικής ομοσπονδίας ή υπερβαίνοντας το δικαίωμά του αυτό, κατά τη διάρκεια αθλητικής συνάντησης ή αμέσως πριν από την έναρξη ή αμέσως μετά από τη λήξη της, εισέρχεται στον αγωνιστικό χώρο ή στον χώρο των αποδυτηρίων των αθλητών και των διαιτητών ή στους διαδρόμους που συνδέουν τους ανωτέρω χώρους και με σκοπό τη διατάραξη της ομαλής διεξαγωγής του αγώνα ή την πρόκληση επεισοδίων, τελεί τις πράξεις της περ. β) της παρ. 1.».

2. Η περ. α) της παρ. 2 του άρθρου 41ΣΤ του ν. 2725/1999, περί του αδικήματος της εισόδου φυσικού προσώπου, με σκοπό τη διατάραξη της ομαλής διεξαγωγής του αγώνα ή την πρόκληση επεισοδίων, κατά τη διάρκεια αθλητικής συνάντησης ή αμέσως πριν από την έναρξη ή αμέσως μετά τη λήξη της, στον αγωνιστικό χώρο ή στον χώρο των αποδυτηρίων των αθλητών και των διαιτητών ή στους διαδρόμους που συνδέουν τους ανωτέρω χώρους, χωρίς δικαίωμα από τον νόμο ή τους κανονισμούς της οικείας αθλητικής ομοσπονδίας ή υπερβαίνοντας το δικαίωμά του αυτό, και για το οποίο αδίκημα προβλέπεται φυλάκιση τουλάχιστον τριών (3) μηνών και χρηματική ποινή, καταργείται» αναφέρεται στην τροπολογία.

Ετικέτες: βουλή, γήπεδα, επεισόδια, Τροπολογία, χούλιγκανς

PREVIOUS

Εκτός ψηφοδελτίων της Ν.Δ. Νικολάου, Σπυράκη και Χειμάρας,

NEXT

«Σπίτι μου»: Από την Δευτέρα 3 Απριλίου οι αιτήσεις για επιδοτούμενα στεγαστικά δάνεια σε νέους και νέα ζευγάρια
Related Post
22 Ιουλίου, 2020
ΕΚΤΑΚΤΟ: Εξαπλώνεται η πυρκαγιά στις Κεχριές – Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις
24 Φεβρουαρίου, 2020
Κεραμέως: Δράσαμε προληπτικά με πρώτο γνώμονα την προστασία των πολιτών και τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας
7 Δεκεμβρίου, 2020
Ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης στη Διεθνή Αεροπορική Έκθεση «Routes Reconnected 2020»
15 Ιουλίου, 2021
Σταϊκούρας: Σε 36 άτοκες ή 72 δόσεις με επιτόκιο 2,5% η ρύθμιση για τα χρέη της πανδημίας
Comments are closed.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
  • Blog
  • Contact Us
  • FAQ
© Copyright 2022 - ERLINNEWS. All Rights Reserved